Uncategorized

Pace si Dialog

3 Aprilie 2023 ”Astă seară am primit un premiu care mă onorează și mă bucură: El se cheamă ”Pace și Dialog” și mi-a fost înmânat de Asociația pentru Dialog și Valori Universale și Instituțiile de învățământ Lumina într-o gală superbă, somptuoasă, prilejuită de Cina de Iftar, în saloanele Hotelului Marriott.

Alături de ceilalți premiați, personalități pe care care le respect în mod deosebit,alături de o sală impresionantă cu nume de prim plan din cultura și viața românească, de prieteni și cunoscuți și mai ales într-un climat de încredere și speranță, în și prin valorile în care credem cu tărie. Adevăr, toleranță, cultură,respect reciproc, omenie.”

Premiatii ADVU in seara de 3 aprilie 2023 la Hotel Marriott . Alături, Cleopatra Lorințiu, prof. univ dr. George Grigore, prof.univ. dr Dumitru Borțun, sociologul gelu Duminică și toți ceilalți, impreună cu președintele Asociației, Mustafa Oz. O seară festivă, cu ocazia celebrării Cinei de Iftar in care ne-am întâlnit laolalta  intru respectul față de cultura umanistă, respectarea  credinței și a tradițiilor, a diferenței specifice care ne îmbogățește: